UAB "AVGO Group" |
Nuotolinis mokymas
Seminaro metu sužinosite
09.30 - 10.00
Dalyvių prisijungimas.
10.00 - 12.00
Su maistu besiliečiančios medžiagos ir gaminiai: teisės aktų reikalavimai, valstybinės kontrolės aktualijos:
Teisės aktai, nustatantys reikalavimus gaminiams, skirtiems liestis su maistu;
Teisės aktų reikalavimų skirtumai skirtingoms gaminių grupėms;
Reikalavimai informacijos apie gaminį pateikimui.
12.00 – 13.00
Pertrauka.
13.00 – 14.30
Labiausiai pasaulyje paplitę standartai, taikomi pakuotei, skirtai tiesioginiam kontaktui su maistu.
Organizacijos, palaikančios tam tikrus standartus.
Privalumai turint sertifikuotą pakuotės saugos ir vadybos kokybės standartą.
Medžiagų, skirtų tiesioginiam kontaktui su maistu, kokybės ir saugos standartų palyginimas.
EN 15593:2008 Pakuotės. Higienos vadyba gaminant maisto gaminių pakuotes. Reikalavimai, EN ISO 22000:2018 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikalavimai, PAS 223 Maisto saugos reikalavimai maisto pakuotei, BRCGS Global Standard for Packaging Materials: Issue 6 – BRCGS trumpas pristatymas ir palyginimas.
Kokybės ir maisto saugos planas ir kokybės valdymo sistemos sudarymas.
Kokybės atitikties deklaracijos ir specifikacijos.
Gamybos proceso srauto diagramos.
Rizikos veiksniai – fiziniai, cheminiai, biologiniai.
Pavojų ir rizikos veiksnių analizė – jos atlikimo metodikos, galimybės.
14.30 – 14.45
Pertraukėlė.
14.45 – 15.45
Pagrindiniai rizikos veiksniai specifiniai tam tikroms šakinėms medžiagų, skirtų tiesiogiai kontaktuoti su maistu, gamybos įmonėms – polimerinių medžiagų gaminių gamybai, popieriaus ir jo pagrindų gamybai, kartono ir gofro kartono gamybai, spaustuvėms.
Kryžminė tarša.
Pavojų ir rizikos veiksnių valdymo priemonės.
Kokybės vadyba, susijusi su medžiagų, skirtų liestis su maistu, saugos standartų reikalavimais – vadovybės atsakomybė, įsipareigojimai, dokumentų valdymas, neatitikčių valdymas, vidinis auditas, skundų valdymas, tiekėjų patvirtinimas, gaminio kokybės kontrolė, personalo vadyba.
15.45 – 16.45
Produkcijos ir maisto saugos vadyba – infrastruktūra – patalpos, išdėstymas, įrenginiai, jų priežiūra, remontas, atliekų tvarkymas, incidentų valdymas, atšaukimas ir paėmimas iš rinkos, atsekamumas, darbuotojų higiena ir elgsena, sanitarija ir higiena, kenkėjų kontrolė.
16.45 – 17.00
Klausimai, diskusijos.
Kontaktai
+370 600 17825
Pobūdis | Atviri mokymai |
---|---|
Pradžia | 2024-09-30 |
Pabaiga | 2024-09-30 |
Trukmė | 8 akad. val. |
Šalis | Lietuva |
Kalba | Lietuvių |
Mokymų sritys | Gamyba, Inžinerija, Maisto gamyba, Projektavimas, Stiklo pramonė, Žemės ūkis, Kokybės sistemos, Kokybės vadyba, Pakuočių gamyba, apskaita, Laboratorinė veikla, Pramonė, Kokybės vadybos sistemos, ISO sertifikavimas, ISO standartai, ISO vadybos sistemos, ISO standartų diegimas, Maisto pramonė, Dietinis maitinimas, Sveikatai palanki mityba, Maisto produktų gamyba, Maisto technologija, Alergija maisto produktams, Dietinė mityba, Technologinės kortelės, Dietinių patiekalų gaminimas |
Profesijos | Kokybės kontrolieriams, Spaustuvininkams, Konsultantams, Laborantams, Technologams, Projektuotojams, Maketuotojams, Kokybės vadovams, Maisto technologams, Maitinimo organizatoriams, Mitybos specialistams, Maisto specialistams, Maisto ženklinimo specialistams, Maisto saugos auditoriams |
Kaina EUR (be PVM) | 129.00 EUR |
Akcijos kaina | 159.00 EUR |
Akcijos sąlygos | *149 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki rugpjūčio 30 d. **129 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus trims ir daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės/įstaigos. Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str. |