Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Archyvinių dokumentų tvarkymas ir apskaita 2024 m.

Nuotolinis mokymas

Lektoriai:
Mini Virginija Chreptavičienė

Dr. Virginija Chreptavičienė baigė Kauno technologijos universitetą, kuriame ir apginė socialinių mokslų daktaro disertaciją. Nuo 1990–2013 ... Daugiau »

Seminaro metu sužinosite

Seminaro metu lektorė atsakys į klausimus: kada ir kaip racionaliai sutvarkyti dokumentus už praėjusį laikotarpį ir atlikti jų apskaitą 2022 metais? Kaip sutvarkyti archyviniam saugojimui atrinktas ilgo ir trumpo saugojimo bylas? Kokiu atveju numeruojami ilgo ar trumpo saugojimo bylos lapai ir rašomas bylos baigiamasis įrašas? Į ką būtina atsižvelgti priimant sprendimą dėl dokumentų saugojimo terminų pratęsimo arba dokumentų sunaikinimo? Kaip atsirinkti informaciją, kuri yra vertinga arba bus vertinga ateityje? Kokį apyrašų skaičių sudaryti ir kodėl? Ar visas ilgo saugojimo bylas būtina įrašyti į apyrašus? Kokiu atveju galima neįrašyti ir kt., iš patirties pateiks labai daug racionalių praktiškų patarimų.

Kalba

Lietuvių


Tikslinės grupės aprašymas

Mokymai skirti:
Raštinių vedėjams, sekretorėms, administratoriams, raštvedžiams, buhalteriams, archyvarams ir kitiems darbuotojams, atsakingiems už archyvinių dokumentų tvarkymą ir apskaitą.

Mokymų sritysAdministravimas, Apskaitos kursai, Biuro administravimas, Sekretoriavimas, Dokumentų ruošimas
ProfesijosVadovams, Buhalteriams, Auditoriams, Finansininkams, Administracijos vadovams, Biuro administratoriams, Specialistams, Personalo vadovams, Visiems, Administratorėms
Data2024-04-19
Trukmė6 ak. val.
Šalis, MiestasLietuva, Visoje Lietuvoje
AdresasNuotoliniai mokymai dalyvio namuose arba darbo vietoje
Kontaktai8 603 16667
Kaina EUR (be PVM)85.00 EUR
Akcijos sąlygosDalyvaujant daugiau nei vienam atstovui iš tos pačios organizacijos, kiekvienam dalyviui taikoma papildoma 10 Eur nuolaida mokymų kainai.
Nuorodahttps://www.ziniucentras.lt/miestas/dokumentu-valdymas/
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams