Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Su maistu besiliečiančios medžiagos ir gaminiai: reglamentavimas, valstybinės kontrolės aktualijos, atitikties vertinimas, saugos ir vadybos standartų taikymo praktika

Nuotolinis mokymas

Seminaro metu sužinosite

09.30 - 10.00
Dalyvių prisijungimas.

10.00 - 12.00
Su maistu besiliečiančios medžiagos ir gaminiai: teisės aktų reikalavimai, valstybinės kontrolės aktualijos:

Teisės aktai, nustatantys reikalavimus gaminiams, skirtiems liestis su maistu;
Teisės aktų reikalavimų skirtumai skirtingoms gaminių grupėms;
Reikalavimai informacijos apie gaminį pateikimui.

12.00 – 13.00
Pertrauka.

13.00 – 14.30
Labiausiai pasaulyje paplitę standartai, taikomi pakuotei, skirtai tiesioginiam kontaktui su maistu.
Organizacijos, palaikančios tam tikrus standartus.
Privalumai turint sertifikuotą pakuotės saugos ir vadybos kokybės standartą.
Medžiagų, skirtų tiesioginiam kontaktui su maistu, kokybės ir saugos standartų palyginimas.
EN 15593:2008 Pakuotės. Higienos vadyba gaminant maisto gaminių pakuotes. Reikalavimai, EN ISO 22000:2018 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikalavimai, PAS 223 Maisto saugos reikalavimai maisto pakuotei, BRCGS Global Standard for Packaging Materials: Issue 6 – BRCGS trumpas pristatymas ir palyginimas.
Kokybės ir maisto saugos planas ir kokybės valdymo sistemos sudarymas.
Kokybės atitikties deklaracijos ir specifikacijos.
Gamybos proceso srauto diagramos.
Rizikos veiksniai – fiziniai, cheminiai, biologiniai.
Pavojų ir rizikos veiksnių analizė – jos atlikimo metodikos, galimybės.

14.30 – 14.45
Pertraukėlė.

14.45 – 15.45
Pagrindiniai rizikos veiksniai specifiniai tam tikroms šakinėms medžiagų, skirtų tiesiogiai kontaktuoti su maistu, gamybos įmonėms – polimerinių medžiagų gaminių gamybai, popieriaus ir jo pagrindų gamybai, kartono ir gofro kartono gamybai, spaustuvėms.
Kryžminė tarša.
Pavojų ir rizikos veiksnių valdymo priemonės.
Kokybės vadyba, susijusi su medžiagų, skirtų liestis su maistu, saugos standartų reikalavimais – vadovybės atsakomybė, įsipareigojimai, dokumentų valdymas, neatitikčių valdymas, vidinis auditas, skundų valdymas, tiekėjų patvirtinimas, gaminio kokybės kontrolė, personalo vadyba.

15.45 – 16.45
Produkcijos ir maisto saugos vadyba – infrastruktūra – patalpos, išdėstymas, įrenginiai, jų priežiūra, remontas, atliekų tvarkymas, incidentų valdymas, atšaukimas ir paėmimas iš rinkos, atsekamumas, darbuotojų higiena ir elgsena, sanitarija ir higiena, kenkėjų kontrolė.

16.45 – 17.00
Klausimai, diskusijos.

Kalba

Lietuvių

Organizatorius

UAB "AVGO Group"

UAB "AVGO Group"

VIZIJA: Visi mūsų apmokyti klientai dirbs efektyviau.

MISIJA: Ieškodami efektyvesnę veiklą kuriančių naujovių...


Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams