Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Alergenai ir jų rizikos valdymas maisto grandinėje

Seminaro metu sužinosite

✅Maisto alergenų pavojaus ir rizikos maisto grandinėje įvertinimas ir valdymas.

✅Pasaulinė alergenų valdymo geroji praktika ir atitiktis tarptautinių standartų aspektams.

✅Alergenų valdymas ir kontrolės įgyvendinimas organizacijoje. Maisto saugos valdymo sistemų, įskaitant būtinąsias programas ir RVASVT, vaidmuo kontroliuojant ir valdant alergenus maisto grandinėje.

✅Alergenų valdymo procedūros, įskaitant:

• šaltinių nustatymą, specifikacijų, tiekėjų ir tiekėjų peržiūrą

• pavojų analizę, įvykių plano parengimą – rizikos įvertinimą

• gamybos planavimą

• naujų produktų projektavimą

• sandėliavimo taisykles

• veikimo taisyklių alergenų nustatymas

• plovimas ir valymas

• personalo mokymas

✅Valymo ir dezinfekcijos procesų patvirtinimas:

• valymo procesų įteisinimas – „blogiausio atvejo“ projektavimas

• valymo patvirtinimo priimtinumo kriterijų nustatymas

• tam tikro produkto priimtino alergeninio užterštumo lygio įvertinimas

✅Maisto alergijų incidentų valdymas ir prevencija.

✅Maisto alergenų valdymo procedūrų įteisinimo ir tikrinimo principai.

✅Alergenai maisto pramonėje – grėsmės ir teisiniai aspektai.

✅Alerginės medžiagos – mokslinis kontekstas: alergenai maisto produktuose ir jų perdavimo principas.

✅Alergenų kontrolė: nuo tiekėjo iki gatavo produkto.

✅Maisto produktuose esančių alergenų tyrimai. Praktinis mėginių ėmimas, tyrimo metodai ir analizė. Tyrimų rezultatų vertinimas, interpretavimas.

Kalba

Lietuvių

Organizatorius

UAB ,,VR Trading"

UAB ,,VR Trading"

PATIRTIS.
PROFESIONALUMAS.
PASITIKĖJIMAS.


Tikslinės grupės aprašymas

Seminaras skirtas maisto pramonės gamybos įmonių technologams, gamybos, kokybės, pardavimų vadovams, vadybininkams, kokybės užtikrinimo personalui, maisto saugos vadybininkams ir visiems atsakingiems asmenims, kurie prisideda prie saugių maisto produktų kūrimo ir tiekimo į rinką.

Mokymų sritysGamyba, Maisto gamyba, Mokymai, Kokybės sistemos, Kokybės vadyba, Laboratorinė veikla, Pramonė, Mokymai įmonėms, Maisto pramonė, Maisto produktų gamyba, Maisto technologija, Alergija maisto produktams
ProfesijosVadovams, Kokybės kontrolieriams, Laborantams, Produktų vadovams, Produktų vadybininkams, Rizikos analitikams, Technologams, Vadybininkams, Pardavimų vadovams, Gamybininkams, Pardavimo vadybininkams, Kokybės vadovams, Maisto technologams, Maitinimo organizatoriams, Maisto specialistams
Data2024-05-10
Trukmė6 ak.val.
Šalis, MiestasLietuva, Kaunas
AdresasVICTORIA hotel Kaunas, adresu: Miško g. 11, LT-44321 Kaunas
Kontaktai+370 685 72544
Kaina EUR (be PVM)149.00 EUR
Akcijos sąlygosRegistruojantis iki balandžio 10 d. 139 Eur/asm (+PVM) Registruojant du ar daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės kaina - 129 Eur/asm (+PVM) ***Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 d. iki renginio, vėliau pinigai už seminarą negrąžinami
Nuorodawww.maistosauga.lt
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams