09.30 - 10.00 Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
10.00 – 12.00 Trumpa informacija apie standartų grupę. Norminiai dokumentai ir įvertinimo sistema sertifikacinių auditų metu.
Nauji teisiniai reikalavimai (antrinių žaliavų panaudojimas plastikinių pakuočių gamyboje, vandens kokybės reikalavimai, cheminių medžiagų likučiai).
1 skyrius Politika Maisto saugos ir kokybės kultūra. Kultūros plano pavyzdys. Pamatuojami maisto saugos ir kokybės tikslai. Vadovybinė vertinamoji analizė ir investicinis planas.
2 skyrius Dokumentų ir įrašų valdymas (kas naujo). RVASVT – srauto diagramų sudarymas, SVT, VT nustatymas ir metodikos (Codex alimentarius sprendimų medis pagal 2022 versiją), RVASVT validacija ir verifikavimas. Validacijos ir verifikavimo pavyzdžiai.
3 skyrius Asmens higienos reikalavimai ir naujovės. Mokymai instrukcijos, įrašai. Persirengimo patalpos.
12.00 – 13.00 Pietų pertrauka.
13.00 - 14.30 4 skyrius Orientavimasis į vartotoją ir specifikacijos. Receptūros ir technologijos reikalavimų įgyvendinimas. Naujo produkto kūrimas ir validacija. Tiekėjų patvirtinimas, žaliavų ir tiekėjų rizikos vertinimas. Rizikų vertinimo pavyzdžio pateikimas. Paslaugų teikėjų patvirtinimas ir monitoringas. Produktų pakavimas ir pakuotės bei ženklinimo kontrolė.
14.30 – 14.40 Kavos pertraukėlė.
14.40 – 16.00 4 skyrius (tęsinys) Infrastruktūra (patalpos ir komunalinės paslaugos). Valymas, plovimas ir dezinfekavimas. Taršos svetimkūniais valdymas. Kenkėjų kontrolė ir nustatomi neatitikimai. Žaliavų priėmimas ir sandėliavimas. Išskirtiniai IFS transportavimo reikalavimai. Įrengimai ir jų remontas, priežiūra. Atsekamumas ir papildomi reikalavimai etikečių atsekamumui. Alergenai Falsifikavimo kriterijai ir suvaldymo planas. Maisto apsauga ir išbandymas.
5 skyrius Vidaus audito planavimas ir atlikimas priklausomai nuo rizikos. Higienos inspekcijos. Proceso validacija. Matavimo prietaisų kontrolė. Kiekio kontrolės monitoringas, instrukcija. Laboratoriniai tyrimai. Skundai, atšaukimai, incidentai. Neatitiktys ir koregavimo veiksmai, esminės priežasties analizė.
16.00 – 16.15 Klausimai, diskusijos.
Lietuvių
Registruotis ir papildomos informacijos galite teirautis žemiau nurodytais kontaktais.
Telefonas: +370 600 17825 El.paštas: alvinas@avgo.lt
Registruotis tap pat galite ir užpildydami žemiau esančią registracijos paraiškos formą.
VIZIJA: Visi mūsų apmokyti klientai dirbs efektyviau.
MISIJA: Ieškodami efektyvesnę veiklą kuriančių naujovių...